MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Varna Jazz Days Festival 2019

Varna Jazz Days Festival 2019

09 / 05 / 2019

Холандската певица Ширма Роуз ще изпълни музика на Арета Франклин в рамките на фестивала VARNA JAZZ DAYS FESTIVAL, който тази година ще се проведе на 18 и 19 май в морската ни столица.

Феновете на джаз музиката могат да чуят в рамките на програмата и част от гениалните произведения на Телониъс Монк. Втората вечер ще е наистина фестивална, с много музика и танци. Нестандартна за Варна формация, която включва и младежи от училището по изкуства Добри Христов ще свирят заедно с младежи от танцовата школа по улични танци The center, а всеки, който има желание да се включи и има опит с хореография, може да го направи на страницата на фестивала във фейсбук. Работилницата ще започне от 13:00 часа, а концертът е от 18:00 на 19 май, от 20:00 часа Десислава Андонова (DJ DESY) ще представи своя най-нов авторски проект.

Музиканите, които ще вземат участие тази година във фестивала са Нейко Бодуров, Стоян Роянов Я-Я, Петър Момчев, Димитър Бодуров, Венцеслав Марков, Борислав Петров, Божидар Василев Тrombobby, Димитър Горчаков, Васил Вутев, Страцимир Павлов, Нейчо Петров Реджи, Валери Ценков.

За общата музикална атмосфера ще се прогрижат популярните с превъзходния си музикален вкус DJ Jijo и Добо Мързов.

Повече информация е достъпна тук

Задава се яко парти на плаж Велека до Синеморец

20 / 08 / 2019

Задава се яко парти на плаж Велека до Синеморец

Реката, пясъчната коса, усещането за природа, мириса на море и водата отвсякъде... Това е плажът на устието на Велека. Идният уикенд там се организира най-голямото досега издание на Фестивала на хвърчилата, а сетът на диджей Mr. Moon на 25 август ще бъде негова съществена част....

Още

Пловдив Джаз Фест 2019: John Scofield пристига в България

27 / 06 / 2019

Пловдив Джаз Фест 2019: John Scofield пристига в България

Тазгодишното издание на едно от най-значимите и очаквани джаз събития в страната – Пловдив Джаз Фест ще се проведе от 31 октомври до 02 ноември. Програмата му вече е готова и първите хедлайнери са известни. Акцент в Пловдив Джаз Фест 2019 ще бъде концертът на легендарния...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image