MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Varna Jazz Days Festival 2019

Varna Jazz Days Festival 2019

09 / 05 / 2019

Холандската певица Ширма Роуз ще изпълни музика на Арета Франклин в рамките на фестивала VARNA JAZZ DAYS FESTIVAL, който тази година ще се проведе на 18 и 19 май в морската ни столица.

Феновете на джаз музиката могат да чуят в рамките на програмата и част от гениалните произведения на Телониъс Монк. Втората вечер ще е наистина фестивална, с много музика и танци. Нестандартна за Варна формация, която включва и младежи от училището по изкуства Добри Христов ще свирят заедно с младежи от танцовата школа по улични танци The center, а всеки, който има желание да се включи и има опит с хореография, може да го направи на страницата на фестивала във фейсбук. Работилницата ще започне от 13:00 часа, а концертът е от 18:00 на 19 май, от 20:00 часа Десислава Андонова (DJ DESY) ще представи своя най-нов авторски проект.

Музиканите, които ще вземат участие тази година във фестивала са Нейко Бодуров, Стоян Роянов Я-Я, Петър Момчев, Димитър Бодуров, Венцеслав Марков, Борислав Петров, Божидар Василев Тrombobby, Димитър Горчаков, Васил Вутев, Страцимир Павлов, Нейчо Петров Реджи, Валери Ценков.

За общата музикална атмосфера ще се прогрижат популярните с превъзходния си музикален вкус DJ Jijo и Добо Мързов.

Повече информация е достъпна тук

Деян Илиич с 3 концерта у нас

15 / 05 / 2019

Деян Илиич с 3 концерта у нас

На 15 и 16 май един от водещите джаз пианисти на Балканите Деян Илиич пристига у нас по покана на фестивала „Аларма Пънк Джаз“ на БНР, за да представи програмата от новия си солов албум Dyad (Metropolis Records, 2019) съответно в Първо студио на БНР в София и на „Камерна сцена...

Още

Jazz Fest Ruse 2018

16 / 11 / 2018

Jazz Fest Ruse 2018

Започва един от знаковите джаз фестивали у нас - 43-то издание на Джаз фестивала в Русе. Организатори на събитието са Община Русе, ОП „Русе арт", Клуб на дейците на културата и Фондация „Петър Петров Парчето". Малцина знаят, че форумът е основан през 1975-та  от...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image