MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   The Killers: Caution

The Killers: Caution

17 / 03 / 2020

The Killers се насочват към издаването на шестия им студиен албум Imploding the Mirage, който ще се появи по пазарите на 29 май чрез Island. И сега от бандата промотират дългоочакваното LP, следващо предишната тава Imploding The Mirage (2017) със сингъла Caution.

Кокетната и откровено флиртуваща песен включва китарно соло, изпълнено от не кой да е, а от самия Lindsey Buckingham, познат на феновете като водещия китарист на британо-американската рок банда Fleetwood Mac.

"Let me introduce you to the featherweight queen

She got Hollywood eyes, but she can't shoot what she see

Momma was a dancer, and that's all that she knew

'Cause when you live in the desert that's what pretty girls do,"

реди думичките фронтменът  Brandon Flowers в парчето.

Продуценти на Caution са Shawn Everett и Jonathan Rado. Съвместно с The Killers двамата са ко-продуценти и на новата тава Imploding the Mirage, за която още преди време споделиха, че е пълна с експериментални синтетични звуци...

Иначе самият запис на албума беше направен .... между Utah, Las Vegas и Los Angeles. За NME барабанистът на бандата Ronnie Vannucci Jr сподели, че всъщност не разглежда „Imploding The Mirage“ като концептуален албум.

„Не искам да кажа със сигурност каква е концепцията, но бих казал, че това е по-забавно, дори малко повече и аз самият обичам това нещо... Има купища групи и музиканти на това място и на този етап и ние сме много благодарни, че бяхме група вече почти двадесет години, която прави записи. Така, че не го приемаме за даденост. И да - този запис звучи така. " - загадъчно казва Ronnie Vannucci Jr.

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image