MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Take That: потвърден reunion

Take That: потвърден reunion

21 / 05 / 2020

Take That се събират за съвместна изява онлайн на 29 май.

Концертът ще бъде първи от поредица събития, организирани от новосформираната фондация Crew Nation с благотворителна цел в битката срещу COVID-19. Според британския таблоид The Sun организаторите са похарчили значителна сума за да осъществят събирането на бандата.

Самият Robbie Williams също ще се присъедини - потвърдено е вече.

За този акт останалите членове споделят пред NME: "Събираме се с нашия стар приятел за едно-единствено изпълнение! Винаги е страхотно да сме отново заедно с Robbie и много се вълнуваме, че ще бъдем част от това уникално шоу, на което всеки ще може да се наслади от дома си".

А пък Robbie добави: "Нямам търпение да пея с момчетата отново - винаги е удоволствие... Ако не можем да отидем на стадиона... ще пренесем стадиона при нас".

Набраните от гига средства ще бъдат дарени за подпомагане на засегнатите от финансовата криза, причинена от мерките срещу коронавируса. Сред тях са и безбройните служители от сферата на шоубизнеса, които са останали без работа заради отмяната на концерти и други публични събития.

 

 

 

Robbie Williams: The Christmas Present

13 / 12 / 2019

Robbie Williams: The Christmas Present

Мъдростта, че винаги има първи път, колкото и да звучи в дешния ден невероятно, важи и за суперзвездата Robbie Williams. Изпълнителят издаде първия си коледен албум. И той носи прозаичното заглавие The Christmas Present. The Christmas Present е тринадесети студиен албум на един от най-обичаните...

Още

Robbie Williams: защо отмених турнето си...

01 / 11 / 2017

Robbie Williams: защо отмених турнето си...

От септември Robbie Williams е в почивка. Тогава британецът отмени последните концерти от турнето си, което трябваше да приключи в Москва и Санкт Петербург. И беше тишина около звездата... Преди дни обаче, Robbie Williams публикува видео в интернет, в което сподели неща около...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image