MusicBox359.com: it's time for music! MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Slipknot: обяхиха европейски тур през 2025

Slipknot: обяхиха европейски тур през 2025

11 / 06 / 2024

Slipknot обявиха европейските си концерти на живо, планирани да се проведат следващото лято.

Маскираните икони споделиха, че ще бъдат хедлайнери на изданията през 2025 г. на фестивала Rock Am Ring и Rock Im Park. Двата немски фестивала ще се проведат съответно в Нюрбург и Нюрнберг между 6 и 8 юни 2025 г. Към момента на писане не са обявени други участници.

Билетите за фестивалите вече могат да бъдат закупени. Новината за техните хедлайнери през 2025 г. идва, след като местните жители на Айова в Австралия споделиха, че ще върнат музикалния си фестивал Knotfest следващата година.

Всички, които са имали билети за Knotfest 2024, ще имат ексклузивен достъп до Knotfest 2025, което е третото австралийско издание на фестивала, след като направи своя дебют Down Under през 2023 г.

Slipknot: феновете заподозряха кой е новият барабанист

29 / 04 / 2024

Slipknot: феновете заподозряха кой е новият барабанист

Феновете на Slipknot вярват, че са разбрали кой е новият барабанист на групата след последното им интимно изпълнение. Бандата направи интимно клубно шоу на 25-и април в барбекю бара на Pappy + Harriet в Pioneertown, Калифорния. Членовете й бяха облечени в едноименните си маски, които познаваме както и в отличителни червени бойлерски костюми. Изненадващият концерт беше обявен един ден преди датата на шоуто. Интимният концерт отбеляза първия концерт на Slipknot с техния нов барабанист –...

Още

Slipknot: нова Funko POP! колекция

12 / 01 / 2024

Slipknot: нова Funko POP! колекция

Новата Funko POP! колекция на хеви метъл групата Slipknot от Айова беше разкрита и вече се знае, че тя включва техния наскоро напуснал барабанист Jay Weinberg. Както се вижда от последните обяви на сайта Entertainment Earth’s Funko POP!, няколко нови Funko фигурки на различни членове на Slipknot са готови за предварителни поръчки и се очаква да бъдат пуснати на бял свят може би някъде около март. В предстоящото издание са включени Shawn “Clown” Crahan,...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт:


Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
CAPTCHA Image