MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Scott Ian: втората китара на Antrax иска още Big 4

Scott Ian: втората китара на Antrax иска още Big 4

16 / 01 / 2023

Знаем, че предстои втория етап от честването на 40-годишнината на Anthrax в Северна Америка. Логично, тези предстоящи концерти накараха феновете да се чудят дали Big 4 (Големите 4) на траш метъла ще се съберат отново на сцената. Според китариста на Anthrax Scott Ian, това едва ли ще се случи още няколко години, ако изобщо се случи.

Ian и Charlie Benante наскоро седнаха пред списание Metal Edge, за да поговорят за споменатото турне и годишнина (наред с други неща, като например статуса на тяхното продължение на For All Kings от 2016 г.).

Към края, интервюиращият Michael Christopher спомена, че душата на Megadeth Dave Mustaine „каза, че иска да се случат повече ['Big 4'] дати и след като Slayer официално се пенсионира, ако се случат повече дати, мислите ли, че Exodus трябва да бъде включен в това място? Или Big 4 са нещо, което е недосегаемо само с досегашните четири банди?“

Benante бързо отговори: „Да, видях, че Mustaine коментира нещо по това. Искам да кажа, не знам... Не мисля, че Metallica трябва да правят това точно сега. Предстоят им толкова много през следващите две години. [смее се]”

И веднага след това Scott Ian влезе в малко по-сериозни подробности:

"Ето нещо: [Metallica] току-що обявиха плановете си за '23 и '24 и аз гледах датите тази сутрин и си помислих: „Ами чудя се дали например правят тези две вечери във всеки град тук в Щатите и едната вечер е вечерта на Pantera, а другата вечер е вечерта Five Finger [Death Punch]. Значи хората ще настояват за вечерта на Pantera и никой няма да се появи другата вечер?“ Но тогава се спрях и казах: „Чакай малко. Можеха просто да го обявят като „Вечер с“ – без начални групи – и все още разпродават две вечери на всеки стадион.“ Няма значение кой открива. Нищо от това няма значение. Те не се нуждаят от поддържащи групи. Те го правят, за да направят събитие от това, предполагам, но не им трябва. Ако Big 4 някога се случат отново – в каквото и да е качество – със сигурност няма да е преди 2025 г.  И така, ето ... Всеки, който има въпрос относно Big 4, запазете мисълта си до 2025 г. [смее се]..."

Вероятно е прав Scott Ian. Това е... И освен, че Charlie Benante свири с Metallica като част от Pantera по време на световното турне на последното „M72“ 2023 – 2024, по нищо не изглежда, че квартетът от траш крале ще се събере скоро.

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image