MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Roger Waters: Gilmour не ме допуска до сайта на Pink Floyd

Roger Waters: Gilmour не ме допуска до сайта на Pink Floyd

22 / 05 / 2020

Отново се възобновиха крамолите около Pink Floyd.

Тези дни Roger Waters нападна вербално David Gilmour, защото не му давал достъп до сайта и страниците в социалните мрежи на великата група.

 

След като пожъна огромен успех на представената в изолация версия на Mother от албума The Wall (вижте клипчето по-долу), бившият бас китарист задава въпроса, защо няма възможност за реклама и за разпространение на работата си през официалните канали на Pink Floyd.

 

А в същото време, в платформите на великата банда в социалните мрежи, не спирало да се говори за проекта на Polly Simpson, съпруга на жената на David Gilmour - лайв стрийм поредицата й 'Von Trapped Family'.
 
Roger Waters в свое видео в Twitter казва - “Милион и половина от вас видяхте новата ми версия на 'Mother' и това е много приятно - наистина стопли сърцето ми. Но тук изниква въпросът - защо клипът не беше качен в сайта, който нарича себе си сайт на Pink Floyd?"

И с болка допълва -  “Отговорът е в това, че в този сайт няма нищо мое - David Gilmour просто ме е баннал от него."
 
Бившият басист на групата разказва оше как преди около година се е опитал да организира мирна среща с David Gilmour и Nick Mason в хотел до Лондонско летище, на която е предложил няколко мерки, с които да се превъзмогне ситуацията, в която са изпаднали бившите приятели и колеги.

“Но за голямо съжаление, срещата се оказа безплодна. А съм сигурен, че близо 30,000,000 последователи на страниците на групата, са там, заради нещата, които ние петимата сътворихме заедно - Sid, АЗ, Rick, Nick и David." - с горчивина обяснява музикантът.
 
Според Roger Waters, би било съвсем нормално и честно, ако всеки от живите членове на групата има равни права, достъп и възможности да достига до феновете.

Roger Waters: Stravinsky’s The Soldier’s Tale

23 / 10 / 2018

Roger Waters: Stravinsky’s The Soldier’s Tale

След като миналата, 2017-та, година Roger Waters издаде първия си запис (Is This the Life We Really Want?) след четвърт век мълчание, сега музикантът отново ще пуска нещо ново. И този път бившия басист на Pink Floyd  не спира да ни изненадва - новото начинание на Roger Waters е озаглавено Stravinsky’s The...

Още

Roger Waters: The Man Behind The Wall

21 / 05 / 2018

Roger Waters: The Man Behind The Wall

Преди пет години през 2013-та Dave Thompson написва книга, която носи емблематичното заглавие Roger Waters: The Man Behind The Wall (Мъжът зад Стената). И какво точно се крие зад стената, скрила създателят на една от най-значимите рок банди – Pink Floyd, можете да откриете между кориците. ...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image