MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Rammstein: Untitled

Rammstein: Untitled

07 / 06 / 2019

Германските индъстриал чудовища стартираха ударно с новата си тава, наречена Untitled.

"С новия си албум, Rammstein стигнa до върха на класациите в 14 страни досега - много вероятно е повече страни да последват Германия, Белгия, Дания, Франция, Холандия, Норвегия, Финландия, Естония, Португалия, Полша. , Русия, Швейцария, Австрия и Канада.В Швеция, Италия, Испания, Австралия, Чехия, Латвия, Литва и Обединеното кралство, където албумът буквално нахлу в първата петица, ” коментира Frank Briegmann, президент & CEO на Universal Music Central Europe и добавя - "Специално постижение е вписването на албума на 9-то място в класациите на Billboard, което го превръща в първия топ 10 албум в USA."

Освен това Briegmann каза, че с продадените 270,000 бройки, Untitled бележи най-успешната първа седмица за новото хилядолетие в Германия. Албумът е не само първото издание на Rammstein от десет години насам, но и десетият им №1 в Германия. Водещите сингли на албума Deutschland и Radio са предавани над 150 милиона пъти.

Накрая Frank Briegmann обобщи - "Rammstein е 'собствена лига' - както по отношение на музиката си, така и на шоуто си, а също и по отношение на успеха си - национален и международен. Те са превърнали провокацията във печелившата форма на изкуство. И най-важното - това те не правят самоцелно. "

 

 

Rammstein: за новия албум - на час по лъжичка

20 / 04 / 2019

Rammstein: за новия албум - на час по лъжичка

Немските индустриал метал машини Rammstein разкриха обложката (вижте я тук отдясно - ДА, това е клечката кибрит...). От мениджмънта публикуваха и списъка с песни за дългоочаквания си седми албум, озаглавен просто... Rammstein. LP-то излиза на 17 май чрез UME / Spinefarm в Европа и Caroline Records в...

Още

Rammstein: Провокативно

31 / 03 / 2019

Rammstein: Провокативно

  Когато споменаваме Rammstein, заявяваме, че винаги са били на гребена на вълната в световната политика и никога не са странили от чувствителните теми на обществото. За последните над 20 години германските индъстриал машини са се включвали в теми като садомазо,...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image