MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Metallica: започват да стриймват концерти

Metallica: започват да стриймват концерти

24 / 03 / 2020

В понеделник изтече новината: Metallica ще стриймват по един пълен гиг всеки понеделник.

И да - тази сутрин (ранно БГ време) от бандата започнаха новата си концертна онлайн поредица #MetallicaMondays.

Групата обяви, че отсега нататък, всеки понеделник, ще пуска по един цял свой концерт в официалния си канал в YouTube и във Facebook.

"Докато даваме своя дан в това, да си стоим у дома, установихме, че музиката на живо ни липсва. Затова ще се гмурнем обратно в някои от най-любимите ни наши концерти и да ги гледаме отново от разумна социална дистанция? Без да искаме да звучим прекалено сладникаво, но повече отвсякога сме заедно във всичко това и да останем свързани е начинът, по който ще преодолеем цялата тази история! С тази идея ви представяме поредицата Live METALLICA директно на вашия диван."
 
Първото шоу започна в 2:00 сутринта (БГ време). Оказа се, че това е концертът на METALLICA от 8 юни миналата 2019 в Slane Castle в Ирландия.

Ето запис на концерта...

 

 

S&M²: Symphony & Metallica

05 / 08 / 2019

S&M²: Symphony & Metallica

Лентата на Metallica и Симфоничният оркестър на Сан Франциско, наречена S&M² и която ще бъде направена по повод 20-годишнината от издаването на оригиналния концертен албум S&M (Symphony & Metallica), ще се появи по киносалоните на 9.10.2019. Оригиналният концерт S&M също е...

Още

James Hetfield: какво обича да слуша в колата си

03 / 06 / 2019

James Hetfield: какво обича да слуша в колата си

Интересно ми е било винаги следното нещо - каква музика слушат в свободното си време моите любими групи и изпълнители. Собствената си, на приятелски банди, на колеги или пък нещо друго съвсем неподозирано и дори избръмчано... Тези дни благодарение на видео, пуснато в...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image