MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Manu Chao: с клубна изява в София

Manu Chao: с клубна изява в София

03 / 10 / 2019

Само 500 души ще имат възможност да присъстват на шоуто, което известният френски певец и музикант с испански произход Manu Chao ще покаже на своя ексклузивен клубен концерт в София на 22 октомври 2019 г.

За целта вратите в 21:00 ще отвори Терминал 1.  Феновете трябва да знаят, че билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim.bg. Самият изпълнител е пожелал цената да е достъпна за такова специфично и ценно шоу и организаторите са я фиксирали на 50 лв. Билети на място няма да се продават.

Казахме ценно - и ценното е, че за първи път в България ще бъде представен съвсем новичкият проект на Manu ChaoEl Chapulín Solo. Популярният изпълнител ще излезе на сцената в компанията на двама свои приятели – Luciano Falico (китара) и Mauro Mancebo (перкусии). В сетлиста ще влизат добре познати класики плюс някои напълно нови песни, изцяло в акустично изпълнение.

Manu Chao вече е пял пред българска публика. През 2002 г. певецът изнесе концерт в София пред няколко хиляди фена, през 2011 отново ни гостува, а през 2013 пя в зала Фестивална.

На 22 октомври вратите на клуб Терминал 1 отварят в 21:00 ч., а концертът започва точно в 22:00 ч., като се очаква времетраенето му да бъде около два часа. Музикалният клуб се завръща след четиримесечна пауза и пълно интериорно и функционално обновление. Откриването на сезона му е обявено за 11 октомври.

 

 

Manu Chao: за втори път в София

18 / 06 / 2013

Manu Chao: за втори път в София

  На 16 септември в зала "Фестивална" българските фенове ще се срещнат отново с любимеца си Manu Chao, съобщиха организаторите от Loud Concerts. И така - официално лятото едва започва, но вече е ясно с какво ще го изпратим - легендарният музикант Manu Chao (ManuChao.net) и проектът му La...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image