MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Linkin Park: ще почетат паметта на Chester Bennington в специален концерт

Linkin Park: ще почетат паметта на Chester Bennington в специален концерт

20 / 10 / 2017

Паметта на Chester Bennington ще бъде почетена от колегите му от екипа на Linkin Park в специален концерт. Събитието ще се проведе в L.A. в легендарната Hollywood Bowl, датата е 27 октомври, петък. Концертът ще е първият лайф на бандата след като фронтменът напусна този свят на 20 юли. Към групата ще се присъединят и други изпълнители за да пресъздадат една незабравима нощ в чест на човека, който с изпълненията си развълнува живота на толкова много хора по целия свят.

Всеки от състава възнамерява да дари своя дял от приходите от събитието на фондацията Music For Relief One More Light Fund в памет на Chester. Можете да прочетете повече инфо на https://linkinpark.com.

Другата новина около Linkin Park е появата на официалното видео към One More Light. Знаем, че първоначално песента не беше планирана да излезе като сингъл, но силният натиск от феновете (бандата има 62,000,000 последователи !!!) непосредствено след новината за смъртта на Chester Bennington доведе до изведждането й на преден план.

Видеото е режисирано от Joe Hahn и от дългогодишния видеооператор на групата Mark Fiore.

"Беше невероятно емоционално да работим над това и особено да го гледаме" - казва Joe Hahn и продължава с емоциите - "Чувствам, че, правейки това, не само се изправяме пред най-големите си страхове, но и получаваме възможност да използваме таланта си да внесем малко светлина в живота на хората, които се нуждаят от нея. Като се приближаваме до концерта в Hollywood Bowl, мисля за хората в кръга и извън него. Видеото е жест на добра воля към тези, които искат такава връзка".

Mike Shinoda пък споделя - "Песента One More Light беше написана с намерението да изпратим любов на тези, които са изгубили някой. Сега намираме себе си като краен получател... Мемориалните събития, изкуството, видеоклиповете и снимките са свързани с фенове от целия свят, които вземат участие като тяхното доказателство за любов и подкрепа за групата и в памет на нашия скъп приятел Chester. Много сме благодарни и нямаме търпение да се видим отново."

Chester Bennington: ще чуем ли скоро Friendly Fire

25 / 06 / 2020

Chester Bennington: ще чуем ли скоро Friendly Fire

Бъдещето на Linkin Park остава несигурно, но Mike Shinoda току-що разкри името на една неиздадена песен, записана с Chester Bennington по време на сесиите One More Light. Казва се "Friendly Fire" и записите са направени преди 3 години. И все пак, вероятно ще мине доста време, преди изобщо да чуем ......

Още

Linkin Park: пуснаха за разпродажба стотици инструменти

11 / 04 / 2018

Linkin Park: пуснаха за разпродажба стотици инструменти

След згубата на Chester Benningthon, за последно Linkin Park забиха на живо през октомври 2017 г. в чест на фронтмена си. И от тогава настана мълчание около тях. Тези дни се разшумя около една вест, че бандата реши да пусне в продажба свои ползвани инструменти и оборудане. И така - повече от...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image