MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Liam Gallagher: All You аre Dreaming Of

Liam Gallagher: All You аre Dreaming Of

18 / 11 / 2020

Liam Gallagher ще издаде нов сингъл този месец.

"All You’re Dreaming Of" е първия солов материал на музиканта от миналата година и ще излезе на 27-и ноември. Приходите от песента ще бъдат дарени на организация, която помага на нуждаещи се деца и младежи по време на коледните празници.

Това е първият опит на Gallagher в писането на песни за празничния сезон в края на годината. Той публикува кратък откъс от парчето в социалните мрежи и написа в Instagram: "All You’re Dreaming Of мигновено ще се превърне в класика, която е идеална за това време от годината. Като се има предвид годината, която имахме, се надявам това да ви върне малко от необходимата любов и надежда. Bing Crosby би се гордял".

И още мнещо - според музиканта видеото на парчето е нещо като.... "Imagine среща Wonderful Life". Вижте рекламното видео тук по-долу.

Продуцент е Andrew Wyatt - дългогодишен партньор на Liam.

All You’re Dreaming Of ще бъде издадено и на винил на 18 декември и вече е достъпно за предварителна поръчка.

Винилът ще бъде пуснат като черен 7 ”и бял 12” - като последният включва оригиналната демонстрация на песента. Червен 7 ”също е достъпен само от официалния магазин на Liam Gallagher.

B-страната на всеки формат е гравирана със звездни произведения на изкуството и уникален текст от песента.

Нетните приходи от всяко изтегляне и поток ще отидат за водещата благотворителна организация „Action For Children“ от деня на пускане до 31 декември 2020 г.

И сега за феновете  - през декември Liam Gallagher ще направи и виртуален концерт, на който той ще пее на баржа, плаваща по река Темза. Шоуто "Down By The River Thames" ще бъде излъчено по интернет на 5-ти декември.

 

 

Liam Gallagher: с ново видео

04 / 09 / 2019

Liam Gallagher: с ново видео

Десет години от деня, в който Oasis се разделиха след отложено шоу в Париж. Настоящият сингъл на Liam Gallagher ‘One Of Us’ разглежда влиянието, което е оказала раздялата в песен за семейството, принадлежността и потенциалното помирение. Сега Liam навлиза по-надълбоко в онези теми...

Още

Liam Gallagher: Paper Crown

14 / 02 / 2018

Liam Gallagher: Paper Crown

Днес в центъра на събитията застава Liam Gallagher. Поради няколко причини. Нека припомним какво казаха от BBC News по повод участието му на фестивала Glastonbury: „Той все още може да изпълнява рокендрол парчета, да свири на инструменти като дайре и да носи дъждобран на закрито...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image