MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Liam Gallagher: с ново видео

Liam Gallagher: с ново видео

04 / 09 / 2019

Десет години от деня, в който Oasis се разделиха след отложено шоу в Париж. Настоящият сингъл на Liam Gallagher ‘One Of Us’ разглежда влиянието, което е оказала раздялата в песен за семейството, принадлежността и потенциалното помирение.

Сега Liam навлиза по-надълбоко в онези теми чрез официалното видео към парчето, което е написано от Steve Knight и режисирано от Anthony Byrne – последният проект на дуото, след пускането на петия сезон на ‘Peaky Blinders’ този уикенд.

Заснето в поразяващ, стряскащ монохром, видеото ‘One Of Us: The Ballad of the Blue Eyed Boy’ показва Liam в настроение - размисъл, докато разглежда различни снимки на семейството Gallagher в едни по-щастливи времена. Впечатляващите качества на песента се подсилват от емоционалния символизъм, със силата на тройката, която е постоянен визуален мотив.

“За мен беше удоволствие да се впусна в този нов свят на музикалното видео,” казва Steve Knight. “Без значение на формата, разказването на истории си е разказване на истории и аз наистина откликнах на историята, която Liam искаше да разкажеl. Това се превърна в креативно плодотворна визуализация.”

Четирите песни, които показаха предварително изданието, излизащо на 20 септември ‘Why Me? Why Not', са уловили две контрастиращи страни на Liam като артист: нежно дълбокомислие в ‘One of Us’ и ‘Once’, а от друга чист, интуитивен гняв в ‘Shockwave’ и ‘The River’.

Както ‘Shockwave’ преди, така и сингълът ‘One Of Us’ отиде директно на #1 в класацията за сингли.

През това лято Liam Gallagher имаше няколко избрани участия на Острова, които включваха от изключително интимен сет в Round Chapel до библейските реакции на публиката на Glastonbury. Търсенето на билети за неговото турне през ноември е огромно, като повечето концерти са вече разпродадени, като при това се добавиха и допълнителни вечери в London и Dublin.

NOVEMBER

11th – Cardiff, Motorpoint Arena (SOLD OUT)
12th – Birmingham, Arena (SOLD OUT)
14th – Aberdeen, P&J Live
15th – Glasgow, The SSE Hydro (SOLD OUT)
17th – Newcastle, Utilita Arena (SOLD OUT)
18th – Sheffield, FlyDSA Arena (SOLD OUT)
20th – Manchester, MEN Arena (SOLD OUT)
21st – Liverpool, M&S Bank Arena (SOLD OUT)
23rd – Dublin, 3Arena (ADDED DATE)
24th – Dublin, 3Arena (SOLD OUT)
26th – Nottingham, Motorpoint Arena
28th – London, O2 Arena (SOLD OUT)
29th – London, O2 Arena (ADDED DATE)

Liam Gallagher: All You аre Dreaming Of

18 / 11 / 2020

Liam Gallagher: All You аre Dreaming Of

Liam Gallagher ще издаде нов сингъл този месец. "All You’re Dreaming Of" е първия солов материал на музиканта от миналата година и ще излезе на 27-и ноември. Приходите от песента ще бъдат дарени на организация, която помага на нуждаещи се деца и младежи по време на коледните...

Още

Liam Gallagher: Paper Crown

14 / 02 / 2018

Liam Gallagher: Paper Crown

Днес в центъра на събитията застава Liam Gallagher. Поради няколко причини. Нека припомним какво казаха от BBC News по повод участието му на фестивала Glastonbury: „Той все още може да изпълнява рокендрол парчета, да свири на инструменти като дайре и да носи дъждобран на закрито...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image