MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Lenny Kravitz: Here to Love

Lenny Kravitz: Here to Love

02 / 12 / 2019

Когато преди време във видео каналите на световната мрежа се появи песента Here to Love на Lenny Kravitz, на всички ни направи впечатление силната ангажираност на парчето. Звучеше като един анонс за солидарност, като апел за толерантността и със силен фокус, насочен към човешките права.

И оказа се, че не сме се излъгали - собствените ни рецептори за такива внушения са усетили цялата онази експресивност и заряд, която парчето носи в себе си.

Оценка са направили и хора от най-високо ниво. И ето, че сингълът на Lenny Kravitz „Here to Love“ е избран от ООН за тематична песен на кампанията #FightRacism. Казано кратко, ясно и най-вече категорично.

Феновете на музиканта знаят, че през 2020 година предстои тур, наречен Here to Love. Чрез концертните си изяви на него, както и с други ангажименти, артистът ще разпространи призива за толерантност, разнообразие и мир във всички нации и между всички общности. Като по този начин се превърне във факел на ООН, носещ светлината и осветяващ всичко онова в съзнанието на човечеството, което е свързано с човешките права.

Посланията от текста на парчето са доста силни... Поздравления за Lenny Kravitz и респект!

...
We must all unite for we are one creation
We must join the fight, together we are strong
We must do what's right in every situation
Love each other's lives as you would do your own
Just think twice
Before you cast your stone at someone's soul
It's their life
So the choice is theirs and theirs alone
We're not here to judge
We are here to love
There's no room for hate
We are just one human race
We must rise above
We are here to love
There's no time to waste anymore
...

 

 

Lenny Kravitz: Johnny Cash

28 / 11 / 2018

Lenny Kravitz: Johnny Cash

Буквално преди часове Lenny Kravitz пусна видеоклип към песента Johnny Cash. Песента е част от последния албум на китариста Raise Vibration. Клипът можете да видите по-долу. Лентата е режисирана от Mathieu Bitton и показва рокаджията в неговото студио, връхлетян от спомените по великия Johnny Cash....

Още

Lenny Kravitz: отново на БГ сцена

19 / 09 / 2018

Lenny Kravitz: отново на БГ сцена

25 години продължава кариерата на Lenny Kravitz - определян като един от най-успешните музиканти на нашето време. Както самият той признава вдъхновението идва от соул, рок и фънк звученето на 60-те и 70-те години. Наградите му са впечатляващи - музикантът, композитор и продуцент е...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image