MusicBox359.com: it's time for music! MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Kasabian: техният таен концерт на Glastonbury

Kasabian: техният таен концерт на Glastonbury

01 / 07 / 2024

След като дълго време бяха фаворити на букмейкърите за тайния "TBA" слот в ранната вечер на сцената Woodsies онази вечер (събота, 29 юни), групата потвърди появата си няколко часа преди изпълнението си - което доведе до огромни тълпи и затваряне на района и отблъскване на феновете.

"Това ме убиваше", казва Serge Pizzorno пред NME за запазването на тайната. "Всички ме питаха, но ние се бяхме хванали вече на хорото и спазвахме правилата. Но... търпение беше нужно, а го нямахме."

Това е петият път на групата в Уорти Фарм - пристигат десетилетие след като бяха хедлайнери на сцената на Пирамидата през 2014 г. и отбелязват първото си изпълнение на това място след напускането на фронтмена Tom Meighan през 2020 г.

"Знаете ли какво? Много ми харесва това място", каза той. "Това е най-великият фестивал. Вече сме тук от пет минути и просто се качваш на това нещо. Просто се качваш на тази река и си казваш: "Да, през следващите няколко дни това е моят дом". Всички са в едно и също настроение."

Последният път, когато свириха и оглавиха класацията, към тях на сцената се присъедини Noel Fielding от The Mighty Boosh, който също намери очарователен начин да успокои приятеля си Pizzorno в автобуса им преди шоуто.

"Всъщност тази сутрин му изпратих SMS - каза днес Pizzorno за комика. "За този концерт адреналинът просто си отива - просто се събуждаш с него. Така че, вместо да треснеш по куфара, пълен с каквото и да е, си казваш: "Имам нужда от нещо, което да успокои всичко". Така че се качваме горе в горната част на автобуса, в предния салон, и Ноел пуска "Трима мъже в лодка" - знаете ли тази история? Това е тази луда история за Темза."

"Пускаме я и просто се разсмиваме. Беше толкова странен ход. Просто седяхме там и аз си казвам: "Знаеш ли какво? Това е идеалното място, в което трябва да бъда, преди да стигна до него. Пиша му тази сутрин и казвам: "Имаме нужда от тази аудиокнига "Трима мъже в лодка", приятелю".

Kasabian: подразниха с нова музика

19 / 02 / 2024

Kasabian: подразниха с нова музика

Kasabian обявиха пускането на нова музика и съобщение в Instagram, което идва следващата седмица. Рок бандата от Лестър се включи в социалните медии тази седмица, за да сподели шестсекундно тийзър видео, включващо телефонен звън от номер без идентификация на обаждащия се, съпроводен от силна бас китара и стабилен ритъм на барабани. Те подписаха публикацията със серия от любопитни емотикони с очи и дата 21/02, която е в идващата сряда. Фронтменът Serge Pizzorno също сподели тийсър на тема...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт:


Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
CAPTCHA Image