MusicBox359.com: it's time for music! MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Kasabian: подразниха с нова музика

Kasabian: подразниха с нова музика

19 / 02 / 2024

Kasabian обявиха пускането на нова музика и съобщение в Instagram, което идва следващата седмица.

Рок бандата от Лестър се включи в социалните медии тази седмица, за да сподели шестсекундно тийзър видео, включващо телефонен звън от номер без идентификация на обаждащия се, съпроводен от силна бас китара и стабилен ритъм на барабани.

Те подписаха публикацията със серия от любопитни емотикони с очи и дата 21/02, която е в идващата сряда.

Фронтменът Serge Pizzorno също сподели тийсър на тема телефон в своите социални медии на 16 февруари, включващ миниатюрен модел на себе си до малък телефон с надпис: „Обичам, когато се обаждаш. Изобщо няма смисъл x.“

Вижте краткия тийсър... >>>ЕТО ТУК<<<

През декември Kasabian обявиха новия си албум „Happenings“ заедно с огромно шоу „Summer Solstice II“ в родния им град Лестър през това лято.

Говорейки пред NME относно съобщението за това какво феновете могат да очакват от записа, Pizzorno каза: „В края на 60-те те биха имали хепънинг...Мдаа, Hawkwind... щяха да имат събитие в Roundhouse [в Лондон]. Нещо психеделично... предполагам, че биха били първите рейвове, нали разбирате? Те взеха името от края на 50-те..."

„Щеше да има арт движение, коет дао организира хепънинги. Така например, те биха рекламирали, че ще има художествено шоу на място, и тогава всички ще се появят, но няма да има художествено шоу. И това би било изкуството. Снимките, направени там, биха били на хора, които са объркани и след това казвате: „Мамка му – това просто е шоуто!“.

И целта, добави Пицорно, би била да „поставят наши собствени касабийски събития по целия свят“.

Pizzorno засили ролята си на фронтмен през последните няколко години, след като бившият певец на Kasabian Tom Meighan беше осъден през 2020 г. за нападение над съпругата си и впоследствие беше уволнен от групата.

Басистът Chris Edwards настоя пред NME, че Pizzorno вече е усъвършенствал занаята си като фронтмен и „знае как да вдигне тълпата“, добавяйки: „Където и да отидем, той ще разчете всички знаци от публиката и ще го направи перфектно.“

 

 

Kasabian: техният таен концерт на Glastonbury

01 / 07 / 2024

Kasabian: техният таен концерт на Glastonbury

След като дълго време бяха фаворити на букмейкърите за тайния "TBA" слот в ранната вечер на сцената Woodsies онази вечер (събота, 29 юни), групата потвърди появата си няколко часа преди изпълнението си - което доведе до огромни тълпи и затваряне на района и отблъскване на феновете."Това ме убиваше", казва Serge Pizzorno пред NME за запазването на тайната. "Всички ме питаха, но ние се бяхме хванали вече на хорото и спазвахме правилата. Но... търпение беше нужно, а го...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт:


Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
CAPTCHA Image