MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Jack White: Love Is Selfish

Jack White: Love Is Selfish

14 / 01 / 2022

 

Jack White сподели последното си ново парче „Love Is Selfish“.

Можете да чуете песента тук отляво...

 

Парчето е взето от предстоящия нов самостоятелен албум на White „Entering Heaven Alive“, който ще бъде вторият от поредицата от два албума, които музикантът на White Stripes планира да издаде тази година.

 

По-късно през днешния ден очакваме и видео към песента. Лентата е режисирана от самия изпълнител.


„Love Is Selfish“ следва излезлия през октомври на сингъл „Taking Me Back“, който пък ще присъства в първия албум на White от 2022 г., „Fear Of The Dawn“. Това LP е предвидено да излезе на музикланите пазари на 8 април. А пък LP-то "Entering Heaven Alive“ ще бъде издаден чрез Third Man Records на 22 юли.

Припомняме за феновете, че през ноември 2021 според съобщение за пресата, White е бил зает с писането и записването на нова музика през последните няколко години и това води до „два напълно различни албума“, които „се определят от различни вдъхновения, различни теми [и] различни настроения“. White ще направи турне в Северна Америка, Европа и Обединеното кралство по-късно тази година, което ще носи заглавието "The Supply Chain Issues Tour“.

А през септември White зарадва феновете си и представи изненадващо изпълнение на покрив в Лондон, за да отпразнува откриването на нов магазин на Third Man Records. Преди проявата си на покрива музикантът свири в „Blue Basement“ на Soho магазина .

Jack White: днес чакаме излизането на Taking Me Back /обновена/

19 / 10 / 2021

Jack White: днес чакаме излизането на Taking Me Back /обновена/

Нова песен на Jack White ще бъде пусната по -късно днес (18 октомври) след представянето й в нов трейлър за видеоиграта Call of Duty: Vanguard през уикенда. „Taking Me Back“ ще бъде пуснат днес в 17:00 ч. (вече е ФАКТ! Вижте визуализацията й най-отдолу) и вече е визуализиран в трейлър за...

Още

Jack White: Изпитвам нужда да се боря

27 / 09 / 2021

Jack White: Изпитвам нужда да се боря

Jack White разкри, че се чувства „уплашен и объркан“, ако в живота му няма „борба“, която да докосва разрастващите се творчески и бизнес начинания на музиканта и основател на звукозаписна компания. „Това е болестта, която имам, и не знам какво я е започнало, но ако...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image