MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Hollywood Vampires: с мини тур на Острова

Hollywood Vampires: с мини тур на Острова

27 / 11 / 2019

Hollywood Vampires анонсираха предстоящ мини тур във Великобритания през септември 2020. All-star супергрупата включва в състава си Alice Cooper, Johnny Depp и Joe Perry, но е традиционно с променящи се членове от всички краища на рок-енд-рола, които се присъединяват към бандата. Сформирана е през 2014-та с идеята да покаже творбите на отишлите си от свръхдоза рокаджии през 70-те години на 20 в..

Alice Cooper обеща „най-високоенергийните хард рок спектакли" с думите: „Това шоу предлага по нещо за всеки. Обичам да се шегувам, че Hollywood Vampires са най-скъпата клубна банда в света. Много хора обаче не осъзнават, че ние сме истинска рок група, а не просто някаква новост. Не бих продължил да се занимавам с това, ако не бяхме толкова страхотни. Разбираме се добре, помежду ни има химия. Никога не се уморявам да свиря с тези момчета“.

А китаристът на Aerosmith Joe Perry скромно допълва: „С нетърпение очаквам следващото лято, за да тръгнем отново на път с момчетата. Ще бъде страхотно да изпълним някое и друго парче от новия ни албум, както и трибюти към покойните ни приятели“.

Концертната обиколка догодина е в подкрепа на новия албум Rise на групата, който излезе на музикалния пазар през юни. И за разлика от първия албум – Hollywood Vampires, излязъл през септември 2015 г. със съдействието на звезди като Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh и Christopher Lee, новата тава включва предимно оригинална музика. В нея фигурират само три кавъра. Сред тях е и Нeroes на David Bowie, изпълнен от Johnny Depp.

И още нещо - бандюгите от Primal Scream ще подгряват триото...

Hollywood Vampires 2020 UK tour dates:
Wed 2 Sep – First Direct Arena, Leeds
Thu 3 Sep – The SSE Hydro, Glasgow
Sat 5 Sep – The O2, London
Sun 6 Sept – Arena Birmingham

 Alice Cooper: Paranoiac Personality

16 / 06 / 2017

Alice Cooper: Paranoiac Personality

Кралят на шок рока Alice Cooper пусна новата си песен Paranoiac Personality. Това е първият материал от предстоящия албум на легендарния рокаджия, който е озаглавен „Paranormal“ и се очаква на пазара на 28-ми ЮЛИ. Тавата е първа за 6 години след издаването на Welcome 2 My Nightmare през 2011-та. Paranoiac...

Още

Alice Cooper: откровено за живота, алкохола и смъртта...

18 / 03 / 2013

Alice Cooper: откровено за живота, алкохола и смъртта...

Откровено Alice Cooper споделя с болка за битките на артистите от своето поколение. С алкохола, с дрогата, с тежеста на славата... Ето извадки от интервюто на рокаджията пред сп.Ролинг Стоун. ....За Jim Morrison... хей, никой не можеше да спре Jim от "похода" му към смъртта... И аз бях...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image