MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Hollywood Vampires: с мини тур на Острова

Hollywood Vampires: с мини тур на Острова

27 / 11 / 2019

Hollywood Vampires анонсираха предстоящ мини тур във Великобритания през септември 2020. All-star супергрупата включва в състава си Alice Cooper, Johnny Depp и Joe Perry, но е традиционно с променящи се членове от всички краища на рок-енд-рола, които се присъединяват към бандата. Сформирана е през 2014-та с идеята да покаже творбите на отишлите си от свръхдоза рокаджии през 70-те години на 20 в..

Alice Cooper обеща „най-високоенергийните хард рок спектакли" с думите: „Това шоу предлага по нещо за всеки. Обичам да се шегувам, че Hollywood Vampires са най-скъпата клубна банда в света. Много хора обаче не осъзнават, че ние сме истинска рок група, а не просто някаква новост. Не бих продължил да се занимавам с това, ако не бяхме толкова страхотни. Разбираме се добре, помежду ни има химия. Никога не се уморявам да свиря с тези момчета“.

А китаристът на Aerosmith Joe Perry скромно допълва: „С нетърпение очаквам следващото лято, за да тръгнем отново на път с момчетата. Ще бъде страхотно да изпълним някое и друго парче от новия ни албум, както и трибюти към покойните ни приятели“.

Концертната обиколка догодина е в подкрепа на новия албум Rise на групата, който излезе на музикалния пазар през юни. И за разлика от първия албум – Hollywood Vampires, излязъл през септември 2015 г. със съдействието на звезди като Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh и Christopher Lee, новата тава включва предимно оригинална музика. В нея фигурират само три кавъра. Сред тях е и Нeroes на David Bowie, изпълнен от Johnny Depp.

И още нещо - бандюгите от Primal Scream ще подгряват триото...

Hollywood Vampires 2020 UK tour dates:
Wed 2 Sep – First Direct Arena, Leeds
Thu 3 Sep – The SSE Hydro, Glasgow
Sat 5 Sep – The O2, London
Sun 6 Sept – Arena Birmingham

Hollywood Vampires: ще ги видим в столицата

04 / 03 / 2020

Hollywood Vampires: ще ги видим в столицата

Рок величието и Принц на мрака Alice Cooper, звездният пират на Холивуд Johnny Depp, както и един от основателите на легендарните Бостънци Aerosmith Joe Perry ще дойдат за първи път у нас през есента. Да, става дума за Hollywood Vampires. В бандата Johnny Depp е в различно амплоа от това на холивудска...

Още

Alice Cooper: довършва нови записи

23 / 03 / 2020

Alice Cooper: довършва нови записи

Интересни неща наприказва Alice Cooper в наскорошно интервю пред Rolling Stone Magazine. Става въпрос за ползата от отлагането на турнето си в Северна Америка и за това, че използвайки ситуацията, той  отделя време и енергия за да работи по новата си музика. Ето точните думи на рок...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image