MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Godsmack: съветите на Shannon Larkin

Godsmack: съветите на Shannon Larkin

26 / 03 / 2020

Барабанистът на Godsmack Shannon Larkin се опита да даде съвети с голяма доза хумор.

"Мийте си ръцете. Не ближете дръжките на вратите и нека останем позитивно настроени по време на цялото нещо“ - посъветва музикантът.

Иначе Godsmack са поредната група, която използва спирането на концерти и масови събития, за да започне работа по нова музика. Това става ясно от споделеното от Shannon Larkin.

„Прекарваме времето си в това да пишем нова музика за всички вас, защото в момента не можем да сме на турне. Надяваме се, че  се пазите по време на тази пандемия.  Нашите турнета и концерти засега са отменени. Но това ще се оправи. Така че опитайте да сте по-продуктивни, да използвате времето, което имате, както  и да не откачите твърде много сами вкъщи.“ - обяви барабанистът на Godsmack.

За последно бандата издаде When Legends Rise през 2018-а година.

 

 

 

Чакаме ви, Godsmack !

20 / 03 / 2019

Чакаме ви, Godsmack !

Нееднократно вече информирахме, че американската група Godsmack ще изнесе първия си концерт в София в Армеец Арена от 19.30 ч. на 30 март. Организаторите от Bulgarian Live Music (BLM) вече работят по изискванията на музикантите и са в предстартова треска в очакване на грандиозното шоу....

Още

Godsmack: ще ни представят When Legend Rise в София

07 / 08 / 2018

Godsmack: ще ни представят When Legend Rise в София

Вече съобщихме, че второто представление на американските звезди от Godsmack пред наша публика предстои в столичната Арена Армеец на 27 ноември. От организаторите - Bulgarian Live Music, споделиха: "Godsmack отдавна заслужиха мястото си сред най-големите рок групи в света и за нас е чест...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image