MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Faith No More: Cone of Shame вече с видео

Faith No More: Cone of Shame вече с видео

04 / 10 / 2016

Помним, че през миналата година Faith No More издадоха Sol Invictus – техен първи от 1997, когато излезе Album of the Year. И докато феновете все още коментираха този факт, бандата представи нов видеоклип. Лентата е към парчето Cone of Shame.

Самотен мотоциклетист, който се задава по пътя, атмосфера в бар, пълен със всякакви и дори съмнителни типове, които пият, пушат, поръчител и изпълнител, които уговарят сделка. И сладострастен старец, който се задява с млада и красива девойка. Както и последвалите усложнения. Това е накратко разказаната история в лентата.

В клипа участва и известният македонският актьор Митко Апостоловски. А автор и режисьор на клипа е друг македонец – Гоце Цветановски.

Един от членовете на Faith No More - басистът Billy Gould сподели за феновете: „Това е една от тези песни, които трябва да имат видео, защото предизвиква визуалното въображение. Можеше лесно да заснемем видео в Аризона или Ню Мексико, но съм бил в Македония няколко пъти и там почувствах, че има подходящата атмосфера за тази песен. Гоце Цветановски, като режисьор, веднага разбра това. Той знаеше точно какво да прави с песента, а заедно със страхотния екип, успя да създаде нещо много мрачно и в същото време – красиво и кинематографично“.

 

 

Faith No More: обявиха тур в Европа

28 / 11 / 2019

Faith No More: обявиха тур в Европа

Една интересна новина долетя до нас - Faith No More потвърдиха, че се събират отново през 2020 за нови концерти и при това на Стария континент. Дори анонсираха и първите три дати. Преди повече от 4 години бандата издаде последното си LP, наречено Sol Invictus. Последва тур в подкрепата...

Още

Музиканти от Faith No More ще правят нова музика.

05 / 12 / 2018

Музиканти от Faith No More ще правят нова музика.

Членовете на Faith No More се събират, за да работят по нова музика. Новината се рзпространи като рок-вирус след интервю на кийбордистът Roddy Bottum. В него той разкри, че процесът по създаването на предишния албум на Faith No More Sol Invictus е бил доста труден, но пък този опит е бил много...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image