MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Faith No More: обявиха тур в Европа

Faith No More: обявиха тур в Европа

28 / 11 / 2019

Една интересна новина долетя до нас - Faith No More потвърдиха, че се събират отново през 2020 за нови концерти и при това на Стария континент. Дори анонсираха и първите три дати.

Преди повече от 4 години бандата издаде последното си LP, наречено Sol Invictus.

Последва тур в подкрепата на новия албум - представи го на живо в Европа. И толкоз... Океанът остана разделителна линия и не бе пресичан от Mike Patton & Co.

Е, сега музикантите на Faith No More в състав Mike Patton, Mike Bordin, Roddy Bottum, Billy Gould и Jon Hudson ще изкефят феновете си на Стария континент през лятото на 2020-та.

В типичния за групата тон и стил, музикантите заявяват: " Пет години, четири колоноскопии, два (зъбни) коренни канала и шепа тестове и изследвания за простата ни казват, че е време да дигнем задниците си обратно в Европа ВЪЗМОЖНО НАЙ–СКОРО."

 
Първите обявени дати са за три фестивала в Европа - Hellfest, Sunstroke и Tons Of Rock, като предстои да бъдат обявени още.
 
Faith No More 2020 European tour dates:
13.06 : Punchestown Sunstroke Festival, Ireland
20.06 : Clisson Hellfest, France
26.06 : Oslo Tons Of Rock, Norway

 

 

Музиканти от Faith No More ще правят нова музика.

05 / 12 / 2018

Музиканти от Faith No More ще правят нова музика.

Членовете на Faith No More се събират, за да работят по нова музика. Новината се рзпространи като рок-вирус след интервю на кийбордистът Roddy Bottum. В него той разкри, че процесът по създаването на предишния албум на Faith No More Sol Invictus е бил доста труден, но пък този опит е бил много...

Още

Faith No More: Cone of Shame вече с видео

04 / 10 / 2016

Faith No More: Cone of Shame вече с видео

Помним, че през миналата година Faith No More издадоха Sol Invictus – техен първи от 1997, когато излезе Album of the Year. И докато феновете все още коментираха този факт, бандата представи нов видеоклип. Лентата е към парчето Cone of Shame. Самотен мотоциклетист, който се задава по пътя,...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image