MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Eddie Vedder за Chris Cornell с болка и обич...

Eddie Vedder за Chris Cornell с болка и обич...

10 / 06 / 2017

По време на концерта си в Лондон във вторник вечерта фронтменът на Pearl Jam Eddie Vedder отново се върна към спомена за смъртта на своя приятел Chris Cornell.

 

Въпреки, че Vedder никога не спомена Cornell по име, той сподели с публиката за продължаващата в него борба с болката от загубата на "наистина близък приятел".

"Искам да бъда там за семейството, да бъда там за общността, да бъда там за моите братя в моята група, със сигурност за братята в неговата банда", каза Vedder. - "Но тези неща ще отнемат време. И моят приятел ще изчезне завинаги и просто ще трябва...  Тези неща отнемат време и аз просто искам да изпратя послание на всеки, който е бил докоснат от него, и всички вие, които се връщате тук и го оценявате толкова дълбоко, оценявате неговата подкрепата както и добрите мисли на добър човек, какъвто той беше... Знаете ли, той не беше просто приятел, той беше някой, на когото погледнах като на свой по-голям брат."

Eddie Vedder каза още, че няколко дни след смъртта на Cornell той се събужда през нощта и излиза от съня си буквално наводнен и потопен от спомени за певеца на Soundgarden.

"Около два дни след новините, мисля, че беше втората нощ след това, ние спяхме в една малка каюта край водата, място, което той би обичал", каза Eddie . "И всички тези спомени започнаха да идват около 1:30 сутринта, като ме събудиха. Като големи спомени, спомени, за които бих си мислил през цялото време. И тези спомени бяха силни, те бяха като мощни мускули. И тогава, през нея нощ, аз не можах да ги спра. Все едно да се опитваш да заспиш, но съседите ти са забили яко музиката и ти не можеш да я намалиш или спреш. И само се въртиш в постелята и превърташ спомените. Лентата на спомените, филмът с него, ме притисна и просто вървеше ли вървеше, лееше се свободно в моето съзнание. И разбрах колко щастлив съм да имам часове от спомени ... знаете ли  всeки от тези спомени беше бърз, а аз разполагах с часове от тях. Колко щастлив бях аз ?! Не исках да бъда тъжен, исках да бъда благодарен, не тъжен. Все още мисля за тези спомени и ще продължавам да живея с тези спомени в сърцето си и ще го обичам завинаги."

ползвани са материали на Salon.com
Like a Stone: Кой ще влезе в образа на Chris Cornell

30 / 09 / 2019

Like a Stone: Кой ще влезе в образа на Chris Cornell

Този февруари разбрахме, че Brad Pitt ще копродуцира документален филм за Chris Cornell заедно с вдовицата на певицата Vicky. Филмът най-вече ще бъде архивни кадри, но също така включва драматизирани части, които ще изиграят моменти от живота на Cornell. Сега актьорите, играещи Chris и...

Още

Soundgarden: Live From The Artists Den - част първа е факт

05 / 06 / 2019

Soundgarden: Live From The Artists Den - част първа е факт

Soundgarden пуснаха изпълнение на парчето 'Blind Dogs' - като първа част от предстоящия си нов концертен филм. Можете да гледате видеото по-долу. Всички фенове на Chris Cornell&Co с нетърпение очакват излизането на Soundgarden: Live From The Artists Den на 26-ти, следващия месец. Ще припомним, че...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image