MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Clutch: Weathermaker Vault Series

Clutch: Weathermaker Vault Series

11 / 06 / 2019

За последно Clutch издадоха албума Book Of Bad Decisions миналия септември.

Американската рок банда от Germantown, Maryland явно е в активен мод и ще издаде колекцията от нови песни Weathermaker Vault Series през лятото. Тя включва и кавър на класическото Evil на легендата Willie Dixon (Вижте клипчето по-долу).

Фронтменът на Clutch - Neil Fallon, разказа, че групата е имала нужда от почивка след последното турне, но малко след като тя, почивката, е започнала не е минало дълго време и членовете на бандата са се отегчили и решили да запишат няколко песни.

„След последната ни обиколка имахме доста време на престой. И тъй като дяволът намира работа за бездействащи ръце, ние започнахме да поработваме, като записвахме по някоя мелодия. Evil е първата от тях - това е песен, която сме обичали през годините. Преди много, много години.... ", споделя вокалистът на Clutch.

„Ще ги издаваме през лятото. Нарекохме ги Weathermaker Vault Series", допълни Neil Fallon.

И ето, че едно парче от предстоящия албум вече дебютира по BBC Radio 1 в неделя, а вчера бе и световната му премиера. Clutch представиха своя версия на песента Evil, която в оригинал е изпълнена от Willie Dixon. Парчето е от 50-те години на миналия век, а новото му звучене е както вече споменахме част от проекта Weathermaker Vault Series. Американските рокаджии планират да пуска поредица от песни през летните месеци и Evil е първата от тях.

Парчето е придружено от видео, което е придружено от текста и е режисирано от David Brodsky.

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image