MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Alice Cooper: довършва нови записи

Alice Cooper: довършва нови записи

23 / 03 / 2020

Интересни неща наприказва Alice Cooper в наскорошно интервю пред Rolling Stone Magazine. Става въпрос за ползата от отлагането на турнето си в Северна Америка и за това, че използвайки ситуацията, той  отделя време и енергия за да работи по новата си музика.

Ето точните думи на рок динозавъра (все пак скоро навърши 72...) :

„Докато мениджмънта работи по новите дати за отложените досега концерти, аз завършвам работата по новия си албум - и той е почти готов. Поне няма да ми се налага да натъкмявам записите на вокалите в кратките почивни дни между концертите. Не обичам да си оставям много свободно време, както може да забележи всеки, който види графика ми, но малко допълнително време у дома може да се окаже ползотворно на този етап“.

А пред новозеландската радиостанция Bayrock Alice Cooper говори  за изцяло новото си шоу "Ol 'Black Eyes Is Back", което засега е планирано да се възобнови в края на месец май.

"Нека да преодолеем това заедно и да продължим да се разтърсим по-късно през годината." - обещава артистът.

"На първо място, това е пълно театрално шоу", казва Alice Cooper за шоуто. "Знаеш ли, когато отидеш на карнавала и има онова минаване през...'Замъкат на кошмарите', влизаш в него и минаваш през него. Е, така ще изглежда сцената - това е 'Замъкът на кошмара'. И така можете да си представите какво се получава от това. Мога само да кажа, че има много изненади в шоуто - театрални. А за музиката - това е най-добрата група, с която съм работил. "

 

Hollywood Vampires: ще ги видим в столицата

04 / 03 / 2020

Hollywood Vampires: ще ги видим в столицата

Рок величието и Принц на мрака Alice Cooper, звездният пират на Холивуд Johnny Depp, както и един от основателите на легендарните Бостънци Aerosmith Joe Perry ще дойдат за първи път у нас през есента. Да, става дума за Hollywood Vampires. В бандата Johnny Depp е в различно амплоа от това на холивудска...

Още

Hollywood Vampires: с мини тур на Острова

27 / 11 / 2019

Hollywood Vampires: с мини тур на Острова

Hollywood Vampires анонсираха предстоящ мини тур във Великобритания през септември 2020. All-star супергрупата включва в състава си Alice Cooper, Johnny Depp и Joe Perry, но е традиционно с променящи се членове от всички краища на рок-енд-рола, които се присъединяват към бандата. Сформирана е през...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image