MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   A to JazZ 2019: спорт, йога и още малко инфо

A to JazZ 2019: спорт, йога и още малко инфо

04 / 07 / 2019

Освен на изключителната си музикална селекция, A to JazZ 2019 ще обърне специално внимание на качественото фестивално преживяване за хилядите гости на събитието в Южен парк 2. На 5-и, 6-и и 7-и юли най-мащабният джаз фестивал у нас отново ще удовлетвори феновете си с богат набор от допълнителни услуги, осигуряващи техния комфорт, както и много нови забавления в трите дни, наситени с разнообразна целодневна програма.

Една от водещите новости е разширяването на програмата с Йога закуска в парка. Събота и неделя в 08:30 до детската сцена, заедно с професионалните инструктори Хриси Митовска и Ния Койчева, всички ще имат възможност да посрещнат слънцето с йога практики под музикалния акомпанимент на традиционна индийска табла и изпълнения на музиканта Росен Генов. Следват лека здравословна закуска и започване на репетициите на музикантите за вечерното шоу.

Спортната зона е другата актуална изненада на фестивала. Тя включва разнообразни съоръжения и игри като волейбол, федербал, тенис на маса и още забавления, като ще бъде на разположение през целия ден, точно до традиционния арт-базар. Той от своя страна ще предложи пъстра селекция от креативни изложители, предлагащи авторски изделия, дрехи и аксесоари, а тази година организаторите са предвидили и комфортна пробна. Разбира се, най-верните фенове на A to JazZ ще открият в рамките на базара и фестивалния щанд с официалния мърчандайз, изработен от Rush Streetlife с уникален дизайн за конкретното издание на фестивала.

Едно от интересните предложения, които A to JazZ подготвя за любителите на летните преживявания в парка и хубавото вино, са стилните и практични „джаз пикник кошници“. Те съдържат специално одеялце, бутилка селектирано вино, италиански деликатеси и чаши за четирима. Елегантните „джаз пикник кошници“ могат да бъдат закупени предварително на сайта на A to JazZ и ще очакват притежателите си на фестивалния щанд по всяко време в дните на събитието, срещу съответния документ, издаден при онлайн плащането.

Организаторите отново са предвидили изненади и за най-малките в рамките на детската сутрешна образователна програма A to JazZ Kids в двата почивни дни, както, разбира се, и за любителите на здравословния начин на живот.

Следете новините около фестивала за повече подробности и актуална информация за пълната програма, очакваща всички фенове на джаза и доброто прекарване на 5-и, 6-и и 7-и юли в Южен парк 2.

За новости от A to JazZ 2019 следете Facebook и Instagram, както и сайта www.atojazz.bg. Официалните хаштагове на фестивала са #atojazz, #atojazzfestival, #atojazz2019.

 

 

 

Новини около A to JazZ 2019

26 / 06 / 2019

Новини около A to JazZ 2019

Невероятен успех отбелязва най-мащабният джаз фестивал у нас A to JazZ 2019. Изключителното международно признание се свързва с факта, че MEZZO, най-голямата телевизия в света, изцяло отдадена на джаза, класическата музика и танца, ще заснеме и излъчи ключово съдържание от...

Още

A to JazZ 2019: ясни са доста изпълнители

18 / 04 / 2019

A to JazZ 2019: ясни са доста изпълнители

Изключителна селекция от най-младите световни и български артисти очаква над 25 000 почитатели на музиката на 5, 6 и 7 юли на широките зелени поляни на Южен парк 2.  Хедлайнери на деветото поредно издание на A to JazZ са новаторите Jacob Collier, Christian Scott aTunde Adjuah (Крисчън Скот Атунде...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image