MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Терминал 1: Буги празник

Терминал 1: Буги празник

02 / 10 / 2019

Очертава се вълнуващо събитие. При това от типа 2 в 1...

Чака ни празник в чест на незабравимия Буги Барабата и едновременно с това ще отбележим годишнина на радиото, което ни буди всяка сутрин - Z-Rock!

На 29-ти октомври (вторник) в Терминал 1 ще се проведе голям концерт, с който ще бъде бъде отпразнуван животът на Буги Барабата, а също така  и 13-ят рожден ден на Z-Rock.

Събитието ще се проведе в клуба на ул."Ангел Кънчев" от 20 часа. И така приканваме всички, които искаме да си спомним за историите на Буги, неговото незабравимо присъствие на сцената и в радиото, за хумора му и приятелството изобщо - нека бъде РОК!

Б.Т.Р., Odd Crew, Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд ще излязат на сцената, а всички приходи от продажбата на билети (цена от 20 лв. и разпространение в мрежата на Евентим) ще отидат за изграждане на паметник на Буги Барабата в София. Очаква се и откриването на набирателна сметка, за да може всеки фен на Буги да помогне за изграждането на паметника.

Припомняме и другата важна новина - този месец ще бъде премиерата на новия албум на Бараби Блус Бенд . Дискът ще може да бъде купен и на мястото на концерта.

И така - 29 октомври, вторник, 20:00ч., Терминал 1 – „Буги празник – 13 години Z-Rock“!


 

 
 

Цвете за Гошо 2020

10 / 09 / 2020

Цвете за Гошо 2020

  В условията на Covid-19 традиционният фестивал 'ЦВЕТЕ ЗА ГОШО' ще се проведе. Дори злокобният вирус 'отстъпва' пред обичта на феновете. Изданието тази година е юбилейно - 20-то и ще се проведе на 19 и 20 септември (събота и неделя).   Новината съобщи основният...

Още

Бургас: Фестивал на рибата и виното

09 / 09 / 2020

Бургас: Фестивал на рибата и виното

За поредна година в морския град се открива Фестивалът на рибата и виното. Очакват ни специално подбрани кулинарни изкушения, а разнообразни събития ще изпълнят пространството в Морската градина на Бургас около Експо център „Флора“ на 11, 12 и 13 септември 2020....

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image