MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Претенциозен - сингъл на Жоро от Остава

Претенциозен - сингъл на Жоро от Остава

22 / 11 / 2019

Ако не знаете, Homeovox се нарича един музикален проект на Жоро от Остава. В бандата се 'подвизават' самият Георги Георгиев (Остава) вокал и китара, Петко Славов (Airbag) бас китара и вокали, Калин Петров (Akaga, Slng) клавири, Мартин Профиров (PIF) ударни и Боян Петков (Остава) бас. Стилът на групата е нещо като китарно поп/рок звучене с малко инди и дори с диското на 80-те.

Тези дни се появи “Претенциозен”, което  е новият сингъл на Homeovox. Музиката е дело на Георги Георгиев (Жоро), а текстът е с шернато авторство между него и Елин Рахнев. Аранжиментът е разбира се на Homeovox.

Песента „Претенциозен“ ще е част от предстоящия албум на Homeovox, който се очаква да е готов през 2020 г. В него ще вземат участие още интересни приятели и музиканти. Можем да изброим имената на Стефан Вълдобрев, Благо Анастасов( Hayes& Y) и Ерсин (Jeremy)  и др. Място в албума ще намерят и първите песни на Homeovox  – 'далечната' Само тя от 2001 г., Изгубен (2014 г.) и Само ти (2017 г.).

Видеото е дело на алтернативния режисьор Васил Валери Витанов. Оператор е Aлександър Бенев, а продуценти са Влади Герасимов и handplayed productions. А главната роля е поверена на Мичел Мичев, завършил в Англия и професионален музикант по класическа и джаз кирата. Но... по-добре погледнете сами.

За незнаещите ще добавим, че Homeovox e част и от лейбъла Homeovox, с който стартираха групи като Hayes&Y, Bears and Hunters, VICK. Артисти на лейбъла в момента са Jin Monic, Innerglow и разбира се Homeovox, която дава името на лейбъла.

Цвете за Гошо 2020

10 / 09 / 2020

Цвете за Гошо 2020

  В условията на Covid-19 традиционният фестивал 'ЦВЕТЕ ЗА ГОШО' ще се проведе. Дори злокобният вирус 'отстъпва' пред обичта на феновете. Изданието тази година е юбилейно - 20-то и ще се проведе на 19 и 20 септември (събота и неделя).   Новината съобщи основният...

Още

Бургас: Фестивал на рибата и виното

09 / 09 / 2020

Бургас: Фестивал на рибата и виното

За поредна година в морския град се открива Фестивалът на рибата и виното. Очакват ни специално подбрани кулинарни изкушения, а разнообразни събития ще изпълнят пространството в Морската градина на Бургас около Експо център „Флора“ на 11, 12 и 13 септември 2020....

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image