MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Претенциозен - сингъл на Жоро от Остава

Претенциозен - сингъл на Жоро от Остава

22 / 11 / 2019

Ако не знаете, Homeovox се нарича един музикален проект на Жоро от Остава. В бандата се 'подвизават' самият Георги Георгиев (Остава) вокал и китара, Петко Славов (Airbag) бас китара и вокали, Калин Петров (Akaga, Slng) клавири, Мартин Профиров (PIF) ударни и Боян Петков (Остава) бас. Стилът на групата е нещо като китарно поп/рок звучене с малко инди и дори с диското на 80-те.

Тези дни се появи “Претенциозен”, което  е новият сингъл на Homeovox. Музиката е дело на Георги Георгиев (Жоро), а текстът е с шернато авторство между него и Елин Рахнев. Аранжиментът е разбира се на Homeovox.

Песента „Претенциозен“ ще е част от предстоящия албум на Homeovox, който се очаква да е готов през 2020 г. В него ще вземат участие още интересни приятели и музиканти. Можем да изброим имената на Стефан Вълдобрев, Благо Анастасов( Hayes& Y) и Ерсин (Jeremy)  и др. Място в албума ще намерят и първите песни на Homeovox  – 'далечната' Само тя от 2001 г., Изгубен (2014 г.) и Само ти (2017 г.).

Видеото е дело на алтернативния режисьор Васил Валери Витанов. Оператор е Aлександър Бенев, а продуценти са Влади Герасимов и handplayed productions. А главната роля е поверена на Мичел Мичев, завършил в Англия и професионален музикант по класическа и джаз кирата. Но... по-добре погледнете сами.

За незнаещите ще добавим, че Homeovox e част и от лейбъла Homeovox, с който стартираха групи като Hayes&Y, Bears and Hunters, VICK. Артисти на лейбъла в момента са Jin Monic, Innerglow и разбира се Homeovox, която дава името на лейбъла.

The Revenge Project: Deceit – Demise

22 / 10 / 2019

The Revenge Project: Deceit – Demise

Бургаските дет метъли The Revenge Project издадоха поредния си пети албум, носещ заглавието Deceit – Demise. В записа са включени осем парчета. Общото времетраене на LP-то е малко повече от 42 минути. Можете да чуете албума тук отляво. Рекордингът, миксингът и мастеринга са дело на...

Още

Стенли: Чужди тела

15 / 10 / 2019

Стенли: Чужди тела

Преди дни бе радио премиерата на Чужди тела - новия сингъл на Станислав Сланев-Стенли, който е един от най-запомнящите се български изпълнители. Сингълът е наличен и във всички дигитални платформи за даунлоад и стрийминг. Автор на музиката на песента Чужди тела е...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image