MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Нова Генерация: с шоу на нетрадиционно място

Нова Генерация: с шоу на нетрадиционно място

09 / 10 / 2019

Всички ще се съгласите - Нова Генерация са явление на българската музикална сцена, в което усещаме вечно живия дух и наследство на гениалния Димитър Воев.

И сега новината - на 30-ти ноември, в самия край на месеца,  легендите на българския ню-уейв Нова Генерация ще изнесат специално шоу на едно нетрадиционно място.

На театралната сцена с тежки кадифени завеси и топъл паркет в зала „Раковски 108“ музикантите ще представят пред своята вярна публика песни, които рядко свирят на живо, както и такива, които ще имат своя дебют пред публика. Разбира се, Нова Генерация ще заложат в сетлиста за шоуто някои от вечните си класики, които обаче ще бъдат представени с нови аранжименти.

Наричаме това шоу „самостоятелен бутиков концерт“. Защото това ще е самостоятелен бутиков концерт, който ще продължи цели два часа и ще бъде само за 450 човека!

И така - датата  е 30 ноември 2019 г., а мястото зала „Раковски 108“. предстои среща с Кристиян Костов (китара), Мишо Пешев (клавиши), Катето (клавиши и вокали), Мони (китара), Алекс (бас и вокали), Тери (вокали) и Даката (барабани). Вратите ще отварят точно в 20.00 часа.

Билети за концерта на цени от 25 лв до 35 лв и може да се закупят онлайн през мрежата на ЕpayGo и касите на EasyPay в цялата страна.

 

 

Burgas Rock & More

08 / 07 / 2020

Burgas Rock & More

  Rock & Events представя, с подкрепата на Община Бургас, първото издание на Burgas Rock & More. Фестивалният живот да спря, но ние ще променим това. В подкрепа на българските изпълнители и специално за българската публика, Ви каним на тридневен фестивал с тематично разделен...

Още

Мюзикълът Чикаго на сцената на НДК

20 / 02 / 2020

Мюзикълът Чикаго на сцената на НДК

Софийската публика ще има възможност да гледа на 31 март в Зала 1 на НДК класическия бродуейски мюзикъл Чикаго. Творбата е създадена по мотиви от пиесата Chicago, написана от криминалния репортер Maurine Dallas Watkins. Оригиналната музика е дело на John Kander, а либретто е написано от Fred Ebb...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image