MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Нова Генерация: с шоу на нетрадиционно място

Нова Генерация: с шоу на нетрадиционно място

09 / 10 / 2019

Всички ще се съгласите - Нова Генерация са явление на българската музикална сцена, в което усещаме вечно живия дух и наследство на гениалния Димитър Воев.

И сега новината - на 30-ти ноември, в самия край на месеца,  легендите на българския ню-уейв Нова Генерация ще изнесат специално шоу на едно нетрадиционно място.

На театралната сцена с тежки кадифени завеси и топъл паркет в зала „Раковски 108“ музикантите ще представят пред своята вярна публика песни, които рядко свирят на живо, както и такива, които ще имат своя дебют пред публика. Разбира се, Нова Генерация ще заложат в сетлиста за шоуто някои от вечните си класики, които обаче ще бъдат представени с нови аранжименти.

Наричаме това шоу „самостоятелен бутиков концерт“. Защото това ще е самостоятелен бутиков концерт, който ще продължи цели два часа и ще бъде само за 450 човека!

И така - датата  е 30 ноември 2019 г., а мястото зала „Раковски 108“. предстои среща с Кристиян Костов (китара), Мишо Пешев (клавиши), Катето (клавиши и вокали), Мони (китара), Алекс (бас и вокали), Тери (вокали) и Даката (барабани). Вратите ще отварят точно в 20.00 часа.

Билети за концерта на цени от 25 лв до 35 лв и може да се закупят онлайн през мрежата на ЕpayGo и касите на EasyPay в цялата страна.

 

 

Претенциозен - сингъл на Жоро от Остава

22 / 11 / 2019

Претенциозен - сингъл на Жоро от Остава

Ако не знаете, Homeovox се нарича един музикален проект на Жоро от Остава. В бандата се 'подвизават' самият Георги Георгиев (Остава) вокал и китара, Петко Славов (Airbag) бас китара и вокали, Калин Петров (Akaga, Slng) клавири, Мартин Профиров (PIF) ударни и Боян Петков (Остава) бас....

Още

The Revenge Project: Deceit – Demise

22 / 10 / 2019

The Revenge Project: Deceit – Demise

Бургаските дет метъли The Revenge Project издадоха поредния си пети албум, носещ заглавието Deceit – Demise. В записа са включени осем парчета. Общото времетраене на LP-то е малко повече от 42 минути. Можете да чуете албума тук отляво. Рекордингът, миксингът и мастеринга са дело на...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image