MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Музиканти от Faith No More ще правят нова музика.

Музиканти от Faith No More ще правят нова музика.

05 / 12 / 2018

Членовете на Faith No More се събират, за да работят по нова музика.

Новината се рзпространи като рок-вирус след интервю на кийбордистът Roddy Bottum.

В него той разкри, че процесът по създаването на предишния албум на Faith No More Sol Invictus е бил доста труден, но пък този опит е бил много ценен за бандата.

„Трябваше да отидем на това ново ниво, за да направим Sol Invictus. Прекарахме много време, за да се съберем отново заедно, да се опознаем наново, да правим музика отново, да свирим стари парчета. И тогава достигнахме един момент, в който вече не беше правилно да правим тези шоута със стари парчета. Така че изведохме групата до следващото ниво, правейки нов албум, а чувството беше наистина хубаво“, сподели Roddy Bottum.

„Периодично ще ходя до Сан Франциско и ще правя музика с тези момчета. Това което правим е наистина специално. Особено когато аз, Mike Bordin и Billy се съберем…Ние бяхме супер млади – на по 18-19 години, когато започнахме да правим музика, така че се събираме в една стая и говорим един език, който е наистина силен и много ясен, поне за трима ни…С надеждата да продължим нататък и да правим нова музика, продължаваме да правим това, да се събираме, да създаваме нови звуци и просто да имаме диалог за перспективите и песните и за това къде се насочваме за в бъдеще“.

На въпрос за бъдещето и формата Roddy Bottum отговори: "Faith No More свирят заедно и си играят с музикални идеи? Да, може така да се каже. Да. Абсолютно“.

Faith No More: обявиха тур в Европа

28 / 11 / 2019

Faith No More: обявиха тур в Европа

Една интересна новина долетя до нас - Faith No More потвърдиха, че се събират отново през 2020 за нови концерти и при това на Стария континент. Дори анонсираха и първите три дати. Преди повече от 4 години бандата издаде последното си LP, наречено Sol Invictus. Последва тур в подкрепата...

Още

Faith No More: Cone of Shame вече с видео

04 / 10 / 2016

Faith No More: Cone of Shame вече с видео

Помним, че през миналата година Faith No More издадоха Sol Invictus – техен първи от 1997, когато излезе Album of the Year. И докато феновете все още коментираха този факт, бандата представи нов видеоклип. Лентата е към парчето Cone of Shame. Самотен мотоциклетист, който се задава по пътя,...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image