MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Ицо Хазарта: Само споко

Ицо Хазарта: Само споко

04 / 05 / 2021

Ицо Хазарта извади нов сингъл. И отново яха арт вълната, която следва събитията в страната.

Парчето се казва Само споко и в него за първи път Ицо неочаквано добре реди рими върху рок-ен-рол бийт. "Много отдавна исках да направя песен, която да носи духа на рок-ен-рола. Според мен, се получи прекрасно!", разказва рапърът.

"Ако не стане хит, ще стане химн!, спокойни са и партньорите му в лейбъла Facing The Sun. Видеото на "Само споко" е режисирано от Валери Милев, който през годините неотлъчно споделя визуалните си идеи за поезията на Хазарта и е автор на доста клипове на Ицо и Ъпсурт. Този път фантазията му е родила невиждана, постапокалиптична, антиутопична София. Красиво и стряскащо едновременно. Ако си падате по Mad Max, добре дошли на гости. Годината е 2035-та. И само споко, ако някой в българското кино знае как би изглеждал краят на света, то това е Валери Милев. Режисьорът никога не е крил своите вдъхновения от зомби филмите и Lo-Fi хорър културата. Който гледа внимателно, ще открие и много други глобални и локални референции. Оператор на клипа е Петко Лунгов.

В лирическо отношение от трака не очаквайте нищо по-малко от бъдеща класика. "Когато времената са вълнуващи, ние трябва да запазим спокойствие", говори ни Ицо.

Полюбувайте се на клипчето към новия сингъл Само споко...

 

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image