MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   ЕКС: тези дни в Пловдив и София

ЕКС: тези дни в Пловдив и София

08 / 09 / 2020

Култовата банда ЕКС ще зарадва феновете си с първи два концерта за годината – на 10 септември в Пловдив в Летен театър “Бунарджика” и на 11 септември в София в клуб “Маймунарника”.

Кои са ЕКС? Това са иконите и фронтмени на българската пънк и рок сцена – Ерол Ибрахимов (Уикеда), Кольо Гилъна (екс фронтмен на Контрол) и Светльо Витков (екс фронтмен на Хиподил и понастоящем на Svetlio & The Legends.

Тримата ще предложат 100% веселба и пънк-екшън и обещават на всички пред сцената да си изкарат ЕКС-тра и няма как да е различно, защото се очаква те да изпълнят на живо само най-големите хитове (на ЕКС) бандите си, сред които “Обичам”, “Бий хлапето”, “Let me да те лов ю”, “Боби”, “Леле Како”, “Скакауец”, “Най-щастливият ден”, “Бате Гойко”, “Мариана” и още.

В Пловдив преди ЕКС публиката ще подгреят младежите от Plastic Bo, а в София тази роля ще се падне на Sheky. Началото на събитията е в 20:00 часа.

Двата концерта ще преминат при спазване на всички предписания и мерки срещу Ковид-19. На 10 и 11 септември при влизане на публиката ще бъде измервана температурата. Също така билетите, които са пуснати в продажба (и за двата концерта) са под 50% от капацитета съответно на Летния театър в Пловдив и “Маймунарника” в София. Това се прави с цел да се осигури възможната дистанция и комфорт на феновете.

Мила Роберт: Боклук

18 / 01 / 2021

Мила Роберт: Боклук

БГ певицата Мила Роберт разказва за новия си албум - Еготрип, който излезе през декември. Той е писан в последните две години, но най-продуктивният период в нговото създаване бил през изминалото лято на 2020 г. и при това - на село. Мила и Явор Карагитлиев (jazzdork), един от...

Още

Cool Den: Лек

08 / 01 / 2021

Cool Den: Лек

Българската група Cool Den направи премиера на новото си видео към песена Лек. Простичко обяснение следва заглавието на парчето - "Песен за онези, които не можем да възпеем достатъчно..." - казват момчетата от Cool Den. Можете да погледате видеото по-долу... То идва само месец...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image