MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Бургас: Street Food & Music Festival 2020

Бургас: Street Food & Music Festival 2020

31 / 07 / 2020

На 5 и 6 август Street Food & Music Festival 2020 се настанява на пристанище Бургас с повече от страхотна програма – музика на живо, кулинарни демонстрации, комедийни спектакли, игри, работилници, вкусна храна и подбрани напитки при вход свободен.

На кулинарната морска арена ще се развихрят най-добрите Street Food готвачи в България, които ще поднесат с много артистичност най-новите тенденции в съвременната култура на хранене. Освен това, популярни артисти, музиканти и готвачи ще приготвят на живо някои от любимите си ястия и ще разкажат своите кулинарни тайни.

Очаквайте вкусните демонстрации на живо на Севда Димитрова, която бе един от най-интересните участници в MasterChef и Габриела Наскова, която пък ще сподели някои от вкусните експерименти на Gabbie's Kitchen.

Ще се посмеем и с най-новия комедиен феномен в България – Врачка Илия, и неговите съвети за здравословно хранене в съвсем нов за българската сцена формат – Sit Down Comedy. През втория фестивален ден комедията е в ръцете на Юлия Коларова и нейните предизвикателни кукли.

За музикалната програма ще се погрижат рок кралицата Милена Славова, купонджиите от Джанго Зе, рапърът, който не познава цензурата - Ицо Хазарта, участниците в "Гласът на България" Кристина Дончева и Илин Папазян, както и младата певица Minna. Специална изненада ще бъде появата на култовата група Жигули на 6 август.

Фестивалната програма ще приключва с диджейски партита на DJ Ramsey Hercules и DJ Chichanes, както и с лятно кино под звездите с филмите "Сент Амур" и "Кухня: Последната битка".

Авторът на идеята Street Food & Music Festival - Николай Тодоров споделя за феновете:

"Street Food & Music Festival откри изключително много фенове в Бургас, затова и тази година ще съберем най-добрите кухни на колела на пристанище Бургас. Тенденциите в Street Food културата са неразривно свързани с пулса на градската култура, затова сме забъркали вкусна комбинация от двете в новата ни фестивална програма!"

А най-хубавата новина е, че фестивалната зона ще стане част от последващия музикален празник в морския град - Spice Music Festival 2020. Както вече нееднократно писахме, денс фестивалът предстои на пристанище Бургас на 7, 8 и 9 август.

На тези дати достъпът до Street Food зоната ще е възможен само за притежатели на билет за Spice Music Festival, известиха организаторите.

Програмата на Street Food & Music Festival–Бургас - >>> тук <<<.

Следете събитието >>> ето тук <<<.

 

Burgas Rock & More

08 / 07 / 2020

Burgas Rock & More

  Rock & Events представя, с подкрепата на Община Бургас, първото издание на Burgas Rock & More. Фестивалният живот да спря, но ние ще променим това. В подкрепа на българските изпълнители и специално за българската публика, Ви каним на тридневен фестивал с тематично разделен...

Още

В Бургас започна Jazz Migration

18 / 04 / 2018

В Бургас започна Jazz Migration

В Бургас започна една джаз инициатива и истинско джаз предизвикателство. През април морският град ще бъде домакин на цикъл от концерти, обединени под заглавието "Jazz Migration". Проектът представя пред широката публика три джаз формации, водени от изявени пианисти,...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image