MusicBox359.com: it's time for music!

Новини

Начало   |   Новини  |   Бургас: Фестивал на рибата и виното

Бургас: Фестивал на рибата и виното

09 / 09 / 2020

За поредна година в морския град се открива Фестивалът на рибата и виното. Очакват ни специално подбрани кулинарни изкушения, а разнообразни събития ще изпълнят пространството в Морската градина на Бургас около Експо център „Флора“ на 11, 12 и 13 септември 2020.

Програмата започва в петък от 17 ч, а в събота и неделя забавленията ще текат от 11 до 23 ч. Фестивалната зона ще посрещне някои от най-добрите бургаски заведения. Готвачите им ще приготвят пресни морски деликатеси и рибни специалитети директно пред посетителите, а селектирани изби от цялата страна ще представят най-добрите си вина, допълнени със съвети какво вино с каква храна трябва да съчетаваме.

Всеки, който има какво да покаже на кулинарната арена, може да се включи в конкурсите за любители, а ако вярвате, че знаете най-добрата рецепта за рибена чорба, можете смело да се впуснете и в конкурса за „Най-вкусна рибена чорба“.

Всяка вечер ще завършва с музика на живо – на сцената ще видим и чуем любими изпълнители на няколко поколения – Йорданка Христова, Орлин Павлов, Георги Мамалев, Стефан Вълдобрев, Керана и космонавтите. Забавления ще има и за най-малките, така че не забравяйте децата – детски представления, творчески работилници, уроци и занимания са предвидени и в трите дни на фестивала.

В първите два дни ща гледаме кино под звездите. Последният филм на Ники Илиев „Завръщане“, както и предишният му хит „Живи легенди“, ще повишат доброто настроение на бургазлии и гостите на града. А част от творческия екип на филмите ще гостува на живо.

Местни танцови състави и изпълнители ще допълнят дневната програма на фестивала, а в кулинарната зона ще видим познати и популярни имена, които ще демонстрират готварските си умения.

Фестивалната зона ще работи от 16:00 до 23:00 ч на 11 септември и от 11:00 до 23:30 през останалите 2 дни. Входът е свободен!

Вижте повече тук за фестивала...

Мила Роберт: Боклук

18 / 01 / 2021

Мила Роберт: Боклук

БГ певицата Мила Роберт разказва за новия си албум - Еготрип, който излезе през декември. Той е писан в последните две години, но най-продуктивният период в нговото създаване бил през изминалото лято на 2020 г. и при това - на село. Мила и Явор Карагитлиев (jazzdork), един от...

Още

Cool Den: Лек

08 / 01 / 2021

Cool Den: Лек

Българската група Cool Den направи премиера на новото си видео към песена Лек. Простичко обяснение следва заглавието на парчето - "Песен за онези, които не можем да възпеем достатъчно..." - казват момчетата от Cool Den. Можете да погледате видеото по-долу... То идва само месец...

Още

Коментари
Няма коментари!
Коментирай
Oт: Въведете кода от картинката:
 Нова картинка
Коментар:
CAPTCHA Image